Ostali sportovi

Saopštenje iz MNK „Neimari“ Zenica nakon pobjede u Goraždu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon utakmice u Goraždu između domaće ekipe MNK Drina i zeničkih MNK „Neimari“ (2:8 za „Neimare“), na oficijelnoj facebook stranici MNK “Neimari” oglasili su se saopštenjem za javnost u kojem se, između ostalog, kaže sljedeće:

-Zahvaljujemo se goraždanskoj publici na fer i korektnom navijanju i zasluženom aplauzu za naše momke na kraju utakmice, a našim “sportskim” prijateljima, ekipi Drine i djeljiteljima pravde na treningu psihe i demonstraciji sile. Momci su ostvarili trostruku pobjedu, SAMI PROTIV SVIH!!!

U ovoj zasluženoj pobjedi naši momci su morali se boriti sa mnogo prepreka, a najteže su nekorektno ponašanje domaće ekipe i sudijskog dvojca. Psovanje od strane domaćeg igrača sa terena našem treneru i podatak da smo jedina dva gola primili iz penala i deseterca slute na ono što se dešavalo našoj ekipi na ovom teškom gostovanju.

Sve ekipe koje su gostovale na području Goražda i okoline znaju o čemu govorimo.

Poražavajuće je za sve kolektive i savezne institucije svih nivoa da se ovako nešto dešava neprestano.

LJUDI, UNIŠTAVAMO SPORT, IGRAČE- pogotovo mlade, NAVIJAČE, SPONZORE, INSTITUCIJE, KOLEKTIVE, VOLJU: SAMI SEBE!!!

Molimo sve dobre ljude, koji na bilo koji način mogu pomoći u borbi protiv ovih djela da nam POMOGNU.

Mi, kao kolektiv MNK Neimari, u našoj Zenici ćemo da dočekamo svaku ekipu na fer i sportski način i omogućiti sve uslove za fer i korektno natjecanje, bez obzira kako se oni odnosili prema nama. Budite nam podrška! SPORT I FAIR PLAY iznad svega!!! -, saopštili su iz MNK „Neimari“.

MNK NEIMARI



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno