Nogomet

Saopštenje i javno izvinjenje Robijašima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopštenje i javno izvinjenje Robijašima! – Povodom natpisa pojedinih medija kako se Upravni odbor narugao navijačima Čelika, a u vezi broja “12” na dresu rezervnog golmana našeg Kluba, koji je zamrznut u znak zahvale “Robijašima”, UO izdaje sljedeće saopštenje:

“Dragi naši Robijaši, nevjerovatno je da neko pokušava “podmetnuti” priču kako se Upravni odbor ruga vlastitim navijačima, to je u najmanju ruku smiješno i bezobrazno, došlo je do velikog nesporazuma, a neko vrlo vješto to koristi da bi podigao tenzije između navijača i Upravnog odbora. Istina je, da je na predstavljanju nove garniture “Joma” dresova, rezervni golman na svome dresu nosio broj “12”. Dolaskom novog UO u Klub, niko nas nije obavijestio o tome, tako da nismo bili informisani da je broj “12” zamrznut, ali smo nakon kritika javnosti o istome, odmah reagovali. Dres smo uzeli od rezervnog golmana Dehića i dali ga kapitenu našeg Kluba, Šišiću, koji je uz izvinjenje, isti predao Robijašima. Međutim, ista greška se opet ponavlja, pri pakovanju dresova za gostujuću utakmicu u Krupi, dres koji je trebao nositi rezervni golman Dehić, opet je na sebi imao broj “12”. Kada su igrači prije početka utamice u Krupi, obukli dresove za utakmicu, uvidjela se ista greška, ali nažalost nismo mogli adekvatno reagovati jer smo bili daleko od Zenice.

Ovim putem se javno izvinjavamo Robijašima na ovoj nenamjernoj grešci, niko nije imao namjeru da se ruga vlastitim navijačima, kako pojedinci pišu, jednostavno, došlo je do nesporazuma koji se više neće ponoviti. Odgovorni za ovaj propust će biti propisno kažnjeni, a Robijaši će uvijek biti 12-ti igrač našeg Čelika.”

Upravni odbor NK “Čelik” Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno