Zenica

Saopćenje za javnost Uprave JP Grijanje Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Saopćenje za javnost Uprave JP Grijanje Zenica- U skladu sa planom i najavama, a prema važećoj Odluci o zagrijavanju Javnog preduzeća “Grijanje” Zenica, jučer je počela grijna sezona 2021./2022. godine za sve korisnike sistema daljinskog zagrijavanja.
Tako svi dijelovi grada, odnosno stambeni i poslovni prostori, imaju tople radijatore, a početak nove grijne sezone protekao je bez poteškoća i problema.
Još jednom ističemo kako je nova grijna sezona počela na vrijeme i prema Odluci o zagrijavanju, dakle 15. oktobra, i trajati će sve do 15. aprila 2022. godine.
Korisnicima sistema daljinskog zagrijavanja, kojih je više nego prethodne grijne sezone, se zahvaljujemo na povjerenju u naše preduzeće koje je uložilo maksimalne napore da spremno dočekamo i započnemo još jednu grijnu sezonu.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno