Politika

Saopćenje za javnost: Stranka za BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Stranka za BiH – Iako rezultati izbora nisu potvrđeni svakodnevno su aktuelne informacije koje se nude javnosti u vezi sa uspostavljanjem vlasti i o svrstavanju političkih subjekata u okvir parlamentarne većine kao pretpostavke za formiranje vlasti.

Takve informacije ponuđene su i u vezi sa svrstavanjem Stranke za Bosnu i Hercegovinu uz politički blok kojeg na kantonalnom nivou predvodi SDP, odnosno uz politički blok kojeg predvodi SDA. Slijedom potrebe za odgovornim odnosom prema medijima i javnosti i potrebe za pružanjem relevantnih informacija, iz Kantonalnog vijeća Stranke za BiH se negiraju informacije o svrstavanju uz jedan ili drugi politički blok, ali se ne spori da su obavljeni razgovori s ciljem iznalaženja rješnja koja će biti u funkciji potreba kantona i interesa  građana.

Nadležni stranački organ nije odlućivao o eventualnim oblicima ili sadržajima političke saradnje a eventualna odluka će slijediti ciljeve koji su sadržaju programske orijentacije i prioriteta iz izborne platforme.

Predsjednik vijeća  Hašim Mujanović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno