Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Sa stanovnicima Pojska

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Sa stanovnicima Pojska – Pobjednički tim Stranke demokratske akcije na čelu s kandidatom za gradonačelnika Zenice prof.dr. Nezirom Pivićem i kandidatima sa liste za Gradsko vijeće, koje je predvodio nosilac liste privrednik i sportski radnik Suad Kaknjo, održao je sinoć predizborni skup u Pojskama, na kojem su predstavljeni politička platforma SDA i izborni program “Za jaku Zenicu”.

Pivić je poručio da je pobjeda SDA na izborima 15. novembra neupitna, jer su Zeničanke i Zeničani danas svjesni da svađalačka, retrogradna i ličnointeresna politika, koju četiri godine vodi odlazeća vlast, nanosi štetu gradu i udaljava sa puta razvoja. Zbog toga će glavni politički prioritet SDA biti vraćanje povjerenja, jedinstva i dostojanstva te uspostava partnerskih odnosa sa višim nivoima vlasti, a istovremeno će se krenuti u realizaciju projekata korisnih za sve mjesne zajednice.

Budući gradonačelnik Zenice prof. dr. Nezir Pivić predvodit će tim koji će u Pojskama raditi na uspostavi ambulante porodične medicine za mještane Pojska i Vrselja, za što je već pripremljen projekat, proširiti mrežu javne rasvjete, obnoviti puteve kroz Pojske te povećati kapacitet bazena za lokalni vodovod.

Za jaku Zenicu!

TEKST: Saopćenje za javnost SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno