Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: sa mještanima Topčić Polja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost SDA Zenica: sa mještanima Topčić Polja – Stranka demokratske akcije održala je predizborni skup u Topčić Polju, na kojem su predstavljeni kandidati te politička platforma i izborni program “Za jaku Zenicu”. Kandidat za gradonačelnika Zenice prof.dr. Nezir Pivić rekao je da program nudi rješenja za brojne probleme te vraća Zenicu na put razvoja s kojeg je skrenula 2016. godine.

Poručio je da će SDA uvijek biti uz stanovnike Topčić Polja, kao što je bila 2014. godine kada su ovo mjesto pogodile razorne poplave i vodene bujice. Život je normalizovan, a izbornim programom definisani su novi projekti za sigurniji i kvalitetniji život u Topčić Polju, među kojima su najvažniji nastavak sanacije uništenog terena, nastavak uređenja korita Starinske rijeke i Baritnjaka, te izgradnja dijela puta prema Izgrtinama.

“Pobjeda SDA na ovim izborima je neupitna, što potvrđuju i nezavisne izborne ankete. SDA ima plan za spas Zenice i njenih simbola, a to su prepoznali birači koji će, siguran sam, 15. novembra kazniti svađalačku i nazadnu politiku aktuelne vlasti u Zenici”, rekao je Pivić.

Mještani Topčić Polja dali su snažnu podršku profesoru Piviću i kandidatima sa najkvalitetnije liste SDA za Gradsko vijeće Zenice od obnove nezavisnosti BiH, koju predvodi privrednik, sportski radnik i federalni zastupnik Suad Kaknjo.

Za jaku Zenicu!

TEKST: SAOPĆENJE ZA JAVNOST SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno