Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Sa građanima MZ Staro Radakovo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Sa građanima MZ Staro Radakovo – Građani MZ Staro Radakovo dali su sinoć snažnu podršku kandidatu SDA za gradonačelnika Zenice prof.dr. Neziru Piviću i kandidatima sa liste za Gradsko vijeće, na čelu sa Suadom Kaknjom, koji su na predizbornom skupu predstavili političku platformu i program “Za jaku Zenicu”.

Poručili su da je pobjeda SDA na Lokalnim izborima 2020. neupitna, jer je SDA jedina snaga koja naš grad može vratiti na put razvoja, a dokaz su megaprojekti prethodne vlasti SDA koji su promijenili imidž Zenice.

“Nimalo mi nije drago što gradonačelnik Kasumović nije ispunio niti jedno obećanje, što je zapustio Zenicu, što nije realizirao niti jedan kapitalni infrastrukturni projekat i što je ostavio naš grad na marginama privrednih i političkih sfera odlučivanja. Zbog takvog stanja trpimo svi. Zato su promjene u Zenici uvjet bez kojeg se ne može dalje”, kazao je Pivić.

Program “Za jaku Zenicu” sa svojih 11 politika i 140 mjera nudi rješenja za nagomilane probleme svih mjesnih zajednica. U MZ Staro Radakovo rješavat će se problemi s lošom rasvjetom u ulici “Prve zeničke brigade” na glavnoj cesti i između zgrada, rekonstruisat će se sportsko igralište, te unaprijediti komunalna higijena, postaviti dodatni kontejneri i poboljšati odvoz smeća, a radit će se i na unapređenju infrastrukture u Telamima.

Za jaku Zenicu!

TEKST: SAOPĆENJE ZA JAVNOST SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno