Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Program “Za jaku Zenicu” predstavljen građanima Blatuše

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Program “Za jaku Zenicu” predstavljen građanima Blatuše – Stranka demokratske akcije održala je predizborni skup u Blatuši, na kojem su predstavljeni kandidati te politička platforma i izborni program “Za jaku Zenicu”.

Kandidat za gradonačelnika prof. dr. Nezir Pivić rekao je da nema sumnje da će SDA slaviti izbornu pobjedu, a to pokazuju i nezavisne ankete, jer Zenica i njeni građani više ne podržavaju svađalačku, jalovu i retrogradnu politiku aktuelne vlasti na čelu s Fuadom Kasumovićem.

“Zeničani poručuju da žele promjene, a SDA je jedina snaga koja svojom političkom platformom, iskustvom i konkretnim programom može spasiti grad i njegove simbole te vratiti poljuljano jedinstvo među ljudima. Kao budući gradonačelnik bit ću glas svih građana, servis mjesnim zajednicama i pouzdan partner višim nivoima vlasti”, poručio je Pivić.

Građani Blatuše dali su snažnu podršku profesoru Piviću i kandidatima sa liste za Gradsko vijeće, na čelu s privrednikom i sportskim radnikom Suadom Kaknjom, podržavši program SDA jer nudi rješenja za nagomilane probleme koje je aktuelna vlast četiri godine “gurala pod tepih”. Iduće četiri godine u Blatuši će se asfaltirati dotrajale ulice i prostori između zgrada, rekonstruisati javna rasvjeta, obnoviti podvožnjak na ulazu u naselje, adaptirati područna škola “Musa Ćazim Ćatić” te izgraditi moderno sportsko igralište.

TEKST: Saopćenje za javnost SDA Zenica

Za jaku Zenicu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno