Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Poštovani građani, izađite na birališta!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Izađite na birališta!- Poštovani građani,

proteklih mjesec dana posjetili smo sva mjesta u Zenici, a bili smo i u drugim općinama i gradovima na našem izbornom području. Na svakom pedlju i svakom skupu SDA osjetio sam posebnu, veličanstvenu atmosferu koja najavljuje veliku pobjedu našeg lidera Bakira Izetbegovića i SDA.

SDA ima pobjednički tim, jer su na našim listama kvalitetni, obrazovani, mladi, ali i iskusni kadrovi, visoki oficiri Armije RBiH, djeca šehida, istinske patriote. Pokazali smo da umijemo voditi državu, što potvrđuju značajni iskoraci vlada ZE-DO kantona i FBiH koje predvodi SDA. Našim listama ne može parirati nijedna politička stranka i to ste sami mogli vidjeti tokom kampanje.

Kandidati “BHI-KF” i Fuad Kasumović, predvodnik brutalnog rata protiv SDA, punili su društvene mreže svojim nebuloznim i vulgarnim izjavama i jezikom mržnje, pokazujući da nisu dorasli dužnosti parlamentaraca. Među kandidatima je i pukovnik HVO-a iz Žepča, koji traži prolaz u Skupštinu glasovima Bošnjaka, nas kojima je HVO nanio toliko zla i boli.

Svjestan nemoći i sigurnog poraza, Kasumović sprema novu izbornu prevaru. SDA je pokradena 2020. godine, a na ovim izborima ih samo Vi, poštovani birači, možete spriječiti da izvedu još brutalniju prevaru putem biračkih odbora. Većinu biračkih odbora popunio je putem Gradske izborne komisije članovima koji su uposlenici Gradske uprave, a pored toga, kadrovi “BHI-KF” sakrili su se iza Hrvatskog nacionalnog pomaka, Re-balansa, Kruga, Lijevog krila i još nekih političkih organizacija.

Zato Vas, poštovani građani, pozivam da 2. oktobra izađete na birališta i što masovnije podržite našeg lidera Bakira Izetbegovića i kandidate SDA za sve nivoe vlasti koji se biraju na ovim izborima. Mi smo najjača politička stranka koja 32 godine vodi borbu za državu Bosnu i Hercegovinu, Bošnjake kao snažan i politički osviješten narod, ali i sve druge građane naše lijepe zemlje.

Do konačne i sigurne pobjede!

prof. dr. Nezir Pivić, predsjednik GO SDA Zenica

PRESS SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno