Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Posjeta Pepelarima- Program “Za jaku Zenicu” donosi ovom kraju izgradnju puteva, izletišta i turističku destinaciju

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Posjeta Pepelarima- Program “Za jaku Zenicu” donosi ovom kraju izgradnju puteva, izletišta i turističku destinaciju – Stranka demokratske akcije održala je predizborni skup u Pepelarima, na kojem je predstavljena politička platforma i izborni program “Za jaku Zenicu”.

Kandidat za gradonačelnika Zenice, univerzitetski profesor Nezir Pivić, rekao je da program sa svojih 11 politika i 140 mjera nudi rješenja za brojne probleme u Zenici, koje je aktuelna vlast četiri godine “gurala pod tepih”, a mizerna ulaganja podredila interesima šačice pojedinaca u izbornoj godini.

U Pepelarima je u naredne četiri godine planirana izgradnja putne infrastrukture, uključujući i asfaltiranje puta Begov Han – Pepelari, uređenje puta do Planinarskog doma te promocija Pepelara kao izletišta i turističke destinacije, što će ovom kraju donijeti bolju razvojnu perspektivu.

“Zenica se mora vratiti na put razvoja koji je zaustavljen 2016. godine. Moramo obnoviti jedinstvo i građanima vratiti dostojanstvo narušeno zbog svađalačke politike gradonačelnika Fuada Kasumovića. Izgubljeno vrijeme ne možemo nadoknaditi, ali možemo zajedno kazniti takvu nazadnu politiku na izborima 15. novembra”, rekao je Pivić.

SDA je sigurna u pobjedu na predstojećim izborima, a trijumf SDA predviđaju i nezavisne izborne ankete. Stoga i ne čudi snažna podrška mještana Pepelara profesoru Neziru Piviću i kandidatima sa liste SDA za Gradsko vijeće, koju predvodi privrednik i federalni zastupnik Suad Kaknjo.

Za jaku Zenicu!

TEKST: Saopćenje za javnost SDA Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem