Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Pivić- Podrška porodiljama i djeci, duplo veće naknade za novorođenčad i pomoć za višečlane porodice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Pivić- Podrška porodiljama i djeci, duplo veće naknade za novorođenčad i pomoć za višečlane porodice – Kandidat za gradonačelnika Zenice prof.dr. Nezir Pivić u novom izbornom promotivnom videu predstavlja politike i mjere iz programa “Za jaku Zenicu” u oblasti socijalne zaštite, podrške porodiljama i djeci.

Stanje socijalne politike i socijalne zaštite u Zenici je neadekvatno. Socijalna zaštita u suštini je urušena, dezorganizovana, zapuštena i na margini interesa Gradske uprave.

“Uduplat ćemo iznos naknade za svako novorođeno dijete, te osigurati posebne dodatke za porodice sa četvoro i više djece. Formirat ćemo servis za podršku porodici i uspostaviti savjetovalište za mlade, predbračno i bračno savjetovalište, kućnu njegu i pomoć u kući”, poručuje profesor Pivić.

Za jaku Zenicu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno