Info

Saopćenje za javnost: posjeta načelnika općine Žepče Skupštini ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: posjeta načelnika općine Žepče Skupštini ZDK – Dana, 08.06.2020. godine, zvaničnu radnu posjetu predsjedavajućem Skupštine Zeničko-dobojskog kantona Ćazimu Huskiću, upriličili su načelnik općine Žepče, Mato Zovko i Pomoćnica Općinskog načelnika za graditeljstvo i prostorno uređenje Brigita Lovrić.

Načelnik Zovko i Pomoćnica načelnika gđa Lovrić, zahvalili su se predsjedavajućem na svim preduzetim aktivnostima koje je Skupština Zeničko-dobjskog kantona preduzimala za vrijeme trajanja stanja nesreće uzrokovane pojavom COVID-19 na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Tokom posjete, razgovaralo se o novonastaloj situaciji od ukidanja stanja nesreće uzrokovane pojavom COVID-19 na području Federacije Bosne i Hercegovine, a koje je ukinuto Odlukom Vlade Federacije BiH od 29.05.2020. godine.

Stručna služba Skupštine ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno