Zenica

Saopćenje za javnost: Počela realizacija 24 ugovora o sanaciji i rekonstrukciji puteva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Počela realizacija 24 ugovora o sanaciji i rekonstrukciji puteva – Iako im vremenske prilike nisu naklonjene, građevinska operativa izvođača radova čije su prispjele ponude na raspisani tender ocijenjene kao najpovoljnije, uveliko vrši sanaciju i rekonstrukciju lokalnih nekategorisanih puteva, dijelova ulica i izgradnje parkinga.

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović i Služba za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove danas su informisani da su preduzeća “Komgrad ZE” i “Špic beton” uvedena u posao i da se radovi odvijaju planiranom dinamikom.

U toku su radovi na putu Puhovac  – Radinovići, na putu u naselju Luke u MZ Arnauti, u Donjoj Vraci, Peharama, Šiblićima, Biškovićima i drugim. U narednih dan – dva počet će radovi na rekonstrukciji ulice Štrosmajerova, Vražalama i izgradnji parking prostora u ulici Talića Brdo broj 3 i 5.

Ukupno će biti realizovana 24 projekta za koje je Gradska uprava Zenice opredijelila 2,7 miliona KM.

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno