Politika

Saopćenje za javnost: Održan prvi predizborni skup NES Zenica u Lokvinama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvi predizborni skup Narodnog evropskog saveza Zenica za predstojeće opće izbore održan je večeras u mjesnoj zajednici Lokvine.

Sinoć predizborni skup NES je iskoristio kako bi sve pristune upozno sa projektima koji su do sada uspješno realizirani od strane Vlade Zeničko-dobojskog kantona i ministara koji dolaze iz ove političke opcije.

Doc. dr. sc. Ramo Isak delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH istakao je kako se u predstojećoj kampanji neće doticati političara koji svoju kampanju grade na blaćenju drugih, nego da će se bazirati na konkretna djela i projekte.

Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline, Arnel Isak, naglasio je kako su ulaganja u grad Zenica za period od 2011.-2018. godine iznosila svega 2.700.000 KM „2019. godine kad je imenovana vlada Narodnog evropskog saveza (NES-A) za samo tri godine u Zenicu smo uložili preko 17 miliona KM“, kazao je Isak.

U sklopu večerašnjeg predizbornog skupa predstavljeni su i kandidati za nivoe vlasti, a prisutne je zabavljao estradni umjetnik Haris Šabanović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno