Politika

Saopćenje za javnost: NES ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 24.05.2022. godine u Zenici je održana sjednica Kantonalnog odbora Narodnog Evropskog Saveza (NES) – Regija 3 Zeničko-dobojski kanton. Sjednici je predsjedavao predsjednik Regije 3, doc. dr. sc. Ramo Isak, a istoj su prisustvovali predsjednici gradskih/općinskih organizacija NES-a sa područja Zeničko-dobojskog kantona.

Na sjednici su razmatrana organizaciona pitanja u vezi predstojećih Općih izbora u Bosni i Hercegovini. Za predsjednika Izbornog štaba jednoglasno je izabran mr. Aldin Bijedić, dipl. inž.

U vezi kadrovske politike i predlaganja kandidata za izborne liste svih nivoa vlasti zauzet je jedinstven stav da se predlažu kandidati visokih moralnih vrijednosti koji uživaju ugled u zajednici i koji po svojim kvalifikacijama i stručnošću mogu doprinijeti poboljšanju kvaliteta života svih građana ZDK.

Procijenjeno je da su predstojeći izbori prilika svim građanima da svojim glasom potvrde euroatlanski put razvoja Bosne i Hercegovine, što će uticati na podizanje njihovog ekonomskog standarda i jačanje sigurnost.

PRESS NES



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno