Politika

Saopćenje za javnost Naša stranka Zenica: “pospremanje” neodgovorne kampanje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost Naša stranka Zenica: “pospremanje” neodgovorne kampanje  – Obzirom da se Alba ‘zgražava’ u saopštenjima umjesto da počisti letke bačene iz aviona (a to im je posao plaćen iz naših džepova), nismo mogli čekati da se letci razgrade morali smo pospremiti grad.

Sinoć su nam nezadovoljni sugrađani tražili da provjerimo jesu li letci biorazgradivi kako je navedeno te smo i tu dilemu riješili, na fotografijama korita rijeke Kočeve možete vidjeti da se nisu razgradili iako su u vodi cijeli dan.
Naši mladi osuđuju neodgovornu kampanju i kako kažu sinoć nisu mogli mirno zaspati.
‘Kandidati moraju biti odgovorni predstavnici grada. Na ovaj način želimo sugrađanima pokazati da nisu svi isti i da mi nismo odgovorni za nerad dosadašnje vlasti i neodgovornu kampanju, želimo da nam pruže priliku i da nas saslušaju. Razumijem da im je svega preko glave ali za svoje dobro i naše zajedničko moraju izaći na izbore i birati najbolju opciju. Ne smijete okretati glavu od budućnosti!’ – kazala je Naida Omerdić inicajtorica pospremanja.
Sinoć smo pospremili:
📌 plato ispred Akse
📌 park ispred OŠ Meša Selimović
📌 Pišće
📌 rijeku Kočevu
📌 Mokušnice
📌 Kineski zid
📌 Trg Alije Izetbegovića
Pospremali smo u ponoć do jutarnjih sati jer nam je dan okupiran predizbornom kampanjom te sigurno nismo pronašli sva uprljana mjesta pa vas ovim putem želimo zamoliti da nam pošaljete lokacije za koje vi znate a da nisu pospremljene, večeras smo opet na ulicama a dobro ste došli da se pridružite našim kandidatima u pospremanju grada.

Sinoć su grad pospremili kandidati Edin Selimović, Naida Omerdić i Đana Selimović a pridružili su nam se i osvješteni mladi sugrađani Iram Brkić i Haris Mahovkić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno