Politika

Saopćenje za javnost: Mirsad Hadžikadić sa građanima Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jučer je kandidat za člana Predsjedništva ispred Koalicije Država, Mirsad Hadžikadić posjetio Zenicu. Ovo je već druga posjeta Hadžikadića Zenici u toku izborne kampanje.

Za razliku od prvog puta kada je upriličeno svečano otvaranje kampanje i predstavljanje kandidata Koalicije Država za Zeničko-dobojski kanton, ovoga puta organizovano je druženje i razgovor sa građanima na Trgu Alije Izetbegovića.

Bila je to prilika da se građani upoznaju sa Hadžikadićem i ostalim kandidatima Koalicije Država te razgovaraju o programu RED.RAD.MIR. koji predstavlja konkretne mjere koje će poduzimati svi iz Koalicije Država koji dobiju povjerenje građana. 

Iz Koalicije Država poručuju da promjene počinju od svakog pojedinca – građanina, a da suštinu u procesu pokretanja tih promjena predstavljaju  principi, skup vrijednosti, svijest o vlastitoj odgovornost i konkretna rješenja. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno