Politika

Saopćenje za javnost: Jačanje A-SDA u Olovu

Saopćenje za javnost: Jačanje A-SDA u Olovu Veliki broj građana, posebno omladine, svakodnevno u Stranci demokratske aktivnosti A-SDA prepoznaje i vidi novu pokretačku snagu i političku perspektivu. Tako su u Olovu četiri općinska vijećnika iz drugih političkih opcija pristupila A-SDA stranci.

Jučer je u Olovu u prisustvu predsjednika Kantonalnog odbora, mr. Rame Isaka, formiran Inicijativni odbor koji će u roku od 30 dana pripremiti održavanje Izborne skupštine Općinske organizacije A-SDA, koji sačinjavaju mr.sc. Aldin Bjelić,predsjednik i članovi mr.sc. Miralem Mehanović, Enez Kopić, dipl.inž.šum., mr.sc. Nermin Sadiković, mr. Emir Šarić i Idris Smailhodžić dipl.iur.

Očito je da su građani Olova, ali i drugih općina u Zeničko-dobojskom kantonu, prepoznali dosadašnji uspješan rad zastupnika i ministara iz A-SDA stranke, te da izlaz vide u transparentnom i programskom radu Stranke. A-SDA stranka će nastaviti s aktivnostima unutrašnjeg restrukturiranjas ciljem svoga što efikasnijeg djelovanja i priprema za naredne lokalne izbore, a u korist poboljšanja kvaliteta života svih naših građana.

Kantonalni odbor A-SDA

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem