Politika

Saopćenje za javnost – Izjava predsjednika OO SDA Zenica

Saopćenje za javnost – Izjava predsjednika OO SDA Zenica – Izjava predsjednika OO SDA Zenica Nezira Pivića

Današnjom press konferencijom uzurpiran je prostor gradske uprave za lične potrebe Kasumovića i ekipe koji treba biti prostor za rješavanje pitanja građana grada Zenice, a ne prostor za rješavanje ličnih pitanja privatnih političkih stranka iz Gornjeg Vakufa, Sarajeva i Cazina.

I ovo je poruka da je namjera Kasumovića da zaustavi sve što ima veze sa razvojem Zenice. Umjesto da rješava pitanja bespravne gradnje, ekologije, sporta, mi po ko zna koji put imamo na sceni lične interese pojedinaca koji ne misle dobro Zenici.

Diktatura i bahatost nisu nikada i nikome donijeli dobro. Otimanje privatnog zemljišta putem privatizacije gradske inspekcije, a sa druge strane nasilno zaustavljanje izgradnje regionalne ceste prema Bistričaku su prave teme za današnji privatni skup u gradskoj upravu jer se tiču građana Zenice.

Ova današnja predstava nije ništa drugo nego jedna velika podvala, hvala Bogu da su to zeničani prepoznali. Neka takvi Zenicu ostave na miru i da se sklone sa puta razvoja koji je započeo rahmetli Husejin Smajlović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem