Zenica

Saopćenje za javnost: Grad Zenica podržao tradicionalnu motorijadu u organizaciji MC “Condor”

Podijeli ovu vijest:

Organizacija tradicionalne motorijade, koju organizira MC „Condor“ Zenica, bila je tema razgovora na sastanku koji su članovi “Condora” održali danas sa gradonačelnikom Zenice Fuadom Kasumovićem.

Kako je ovom prilikom dogovoreno, planirani su interesantni sadržaji, a ovogodišnja motorijada bit će organizirana u okviru “Zenica Summer Festa”.

“Otkako sam preuzeo grad nastojimo brojnim sadržajima oživjeti Zenicu, koja je do tada bila grad sa rijetkim događajima. Naročito su sugrađani oduševljeni manifestacijom “Zenica summer fest”, a ove godine ona će biti dodatno obogaćena i sa motorijadom koja će biti podržana od strane Gradske uprave Zenica sa mnom na čelu”, poručio je gradonačelnik Kasumović.

Članovi MC “Condor” nisu krili oduševljenje što će Grad Zenica biti pokrovitelj manifestacije koju planiraju realizirati.

“Sretni smo što ćemo i mi biti dio “Zenica Summer Festa”, ali i što ćemo Zenici pokloniti motorijadu kakvu zaslužuje naš grad. Planirani su brojni sadržaji, a posebno smo ponosni na koncertne aktivnosti u okviru kojih će nastupiti Atomsko sklonište i Zabranjeno pušenje. Gradonačelnik je izrazio punu podršku nama kao klubu, ali i manifestaciji koju planiramo realizirati”, rekao je, između ostalog, Memsudin Imamović, osnivač MC „Condor Zenica“.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno