Politika

Saopćenje za javnost: Fuada Kasumovića obavezno podvrgnuti psihijatrijskom vještačenju

Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Fuada Kasumovića obavezno podvrgnuti psihijatrijskom vještačenju- Gradski odbor Stranke demokratske akcije Zenica razmišlja da zatraži psihijatrijsko vještačenje gradonačelnika Fuada Kasumovića, jer svim svojim potezima pokazuje da se radi o psihički nestabilnoj osobi, kakva ne može biti na čelu našeg grada.

Pokazao je to i danas najavivši da će Gradskom vijeću predložiti da se predsjednik SDA BiH i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović proglasi nepoželjnom osobom u Zenici.

Sve je više očigledno da odluke kojima određuje sudbinu grada i građana donosi osoba upitnih mentalnih sposobnosti, jer svakim svojim potezom od Zenice pravi grad slučaj i stvara atmosferu koja nije dobra ni za grad ni građane. Uništio je sport, privredu, gradske simbole i dugo stvarani pozitivni imidž Zenice, a sve radi ogromne frustracije i neostvarenih ličnih ambicija i želja u SDA.

PROČITAJTE I:   FOTO: Održana 46. sjednica Skupštine ZDK, razmatrana dva zakona, izvještaji...

Ne zaboravimo da je u Nadzorni odbor RTV Zenica imenovao osobu koja podržava negiranje genocida, da je planirao svoju prvu posjetu Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banja Luke, da je spomen obilježja naše herojske odbrane nazivao budalaštinom te da nije dozvolio da se most u Zenici nazove “Most žrtava genocida u Srebrenici”.

Postavlja se pitanje kako Kasumović nikada nije predložio da se osude napadi na Bosnu i Hercegovinu, da se neprijatelji ove države proglase nepoželjnim u našem gradu.Sve je jasnije za čije interese i za koga ustvari radi Kasumović.

PROČITAJTE I:   Donesena odluka: Nemila dobija priključak na koridor Vc

Obrušiti se na državnika i lidera kakav je Bakir Izetbegović, a zarad novinskog naslova i lične promocije, može uraditi samo osoba zlih namjera koja se, tobože, skriva iza patriotizma i borbe za prava građana. Časni borci Armije dobro znaju ratni i poratni put Fuada Kasumovića. A znamo i mi!                                                                                                                  

SDA Zenica

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010