Politika

Saopćenje za javnost: Centralni predizborni skup A-SDA za evropsku BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Centralni predizborni skup A-SDA za evropsku BiH – Obavještavamo javnost da će se centralni predizborni skup A-SDA stranke Zeničko-dobojskog kantona održati u petak 28.09.2018. godine sa početkom u 19,00 sati ispred robne kuće Bosanka u Zenici.

Na skupu će biti predstavljeni kandidati na listama za sve nivoe vlasti u Bosni i Hercegovini. Nakon skupa bit će organizirana muzička zabava na kojoj će nastupiti pjevači Nihad Fetić – HAKALA i Denial Ahmetović, kao i gosti iznenađenja.

U pripremama za izbore nastavljeni su intenzivni predizborni skupovi A-SDA za evropsku BiH i razgovori sa mještanima mjesnih zajednica i članovima udruženja.

Građani u sve većem broju otvoreno iznose svoje nezadovoljstvo ponašanjem vladajućih političkih struktura koje tek pred izbore preduzimaju određene ‘kozmetičke’ infrastrukturne radove kako bi kao i uvijek pridobili glasače i ostali na vlasti. Ovaj put im to neće poći za rukom jer građani znaju i vide istinu – novi ljudi i promjena vlasti su neminovnost.

Kantonalni odbor A-SDA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno