Politika

Saopćenje za javnost: Asocijacija mladih SDA osuđuje poziv na seksualno nasilje!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Asocijacija mladih SDA osuđuje poziv na seksualno nasilje!- Nakon Gradonačelnikovog poziva na šamaranje gradske vijećnice u Zenici Emine Tufekčić, politički sljedbenici aktuelne vlasti otišli su korak dalje.

Nakon javne objave Emine Tufekčić o nerealizovanim projektima Gradonačelnika i njegove administracije, njegovi pratioci pozvali su “na silovanje” vijećnice Tufekčić. Kao da ova zastrašujuća i opskurna poruka nije dovoljno ozbiljna i teška, svi nadležni organi, udruženja za zaštitu prava žena i drugi prekobrojni aktivisti šute i ne reagiraju.

Je li razlog njihove šutnje to što je napadnuta žena koja je vijećnica SDA? Jesu li neki napadnuti i proganjani “jednakiji” od drugih?

Asocijacija mladih SDA poziva nadležne organe da reaguju i zaštite ljudska prava i slobode vijećnika i svih građana Zenice.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno