Politika

Saopćenje za javnost: A-SDA Zenica

Saopćenje za javnost: A-SDA Zenica – Na sinošnjoj sjednici Izbornog štaba Stranke demokratske aktivnosti A-SDA Zenica razmatran je dosadašnji uspješan tok izborne kampanje. Rezimirano je da su dosadašnji rezultati izborne kampanje izvanredni, te da ih uz veliku posjećenost skupovima lokalnih mještana i masovnu podršku kandidatu A-SDA stranke za gradonačelnika Zenice, mr. Arnelu Isaku i kandidatima za Grasko vijeće iz ‘Tima za promjene’, karakteriše i više od 20.000 novih pristupnica stranci.

– Prema analitičkim procjenama, broju novih pristupnica, posjećenosti skupova i INFO punktova, te do sada provedenim relevantnim anketama građana, za sada se može očekivati ogromna podrška od preko dvadeset hiljada birača iz Zenice – izjavio je predsjednik KO A-SDA stranke, dr.sc. Ramo Isak.

Posebno je izražena velika podrška mladih ljudi, koji u kandidatu A-SDA stranke za gradonačelnika, mr. Arnelu Isaku, vide novu snagu koja ima programska rješenja i mladalački entuzijazam za izgradnju nove i moderne Zenice.

Na sjednici je razmatran i tok odvijanja izborne kampanje u okolnostima koronavirusa COVID-19, te je zaključeno da se i ubuduće kampanja mora voditi uz poštivanje svih mjera i preporuka nadležnih organa.

Gradski odbor A-SDA

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem