Zenica

SAOPĆENJE: VIDEO- Direktor Isak trenirao sa zatvorskim policajcima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SAOPĆENJE ZA JAVNOST: Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda u Zenici, nastavlja obilaziti svaki dio ove ustanove kojoj je neophodno unapređenje ali i direktno se uvjeriti sa stvarnim stanjem.

Nakon što je provjerio kvalitetu hrane i funkcioniranje kuhinje, direktor Isak odlučio je prisustvovati treningu zatvorskih policajaca sa kojima je i sam trenirao.

-Svakoga dana nastojim posjetiti svaki pedalj Zavoda, a sve kako bismo detektirali šta je to nužno za unaprijediti. Veoma je važna fizička sprema naših zatvorskih policajaca. KPZ Zenica ima svoju teretanu gdje se oni fizički pripremaju, a ovom prilikom sam se i lično uvjerio da nema zamjerki odnosno da se radi o itekako spremnim policajcima koji mogu odgovoriti svim izazovima – rekao je direktor Isak.

Uvidjevši da se ni u teretanu duže vrijeme nije nabavljala nova oprema, direktor Isak obećao je kako će se odmah pristupiti postupku javne nabavke nove opreme što će rezultirati još boljim preduslovima za maksimalnu spremnost zatvorskih policajaca.

@kpzzenicaofficial Direktor Rusmir Isak posjetio trening zatvorskih policajaca. #rusmirisak #fyp #viral #zenica #kpz #kpzzenica #foryoupage ♬ sonido original – IE @8



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno