Košarka

Saopćenje Upravnog odbora Košarkaškog saveza Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje Upravnog odbora Košarkaškog saveza Zenica – Upravni odbor KS Zenica svojim aktivnostima i  u saradnji sa Ministarstvom obrazovanja, nauke, kulture i sporta i Ministarstvom za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK, obezbjedio je za sve klubove Lige mladih 2018/19, sa područja Zeničko dobojskog kantona odgovarajuće košarkaške lopte.

Svaki klub za svaku takmičarsku selekciju u Ligi mladih dobija po jednu kožnu loptu MOLTEN. Raspodjela lopti obaviće se u Zenici, 16.12.2018.godine u 13,00 sati /sportska dvorana ARENA/, u vrijeme kontrolnih treninga za reprezentativne selekcije KS BiH /dječaci rođeni 2003. i 2004.godine/.

Klubovi koji nisu u mogućnosti prisustvovati raspodjeli u navedenom terminu, svoje lopte mogu podići u prostorijama Saveza u Zenici, od ponedeljka, 17.12.2018.godine.

KS Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno