Politika

Saopćenje: U Zenici organizovan iftar Stranke za Bosnu i Hercegovinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Domu penzionera u Zenici večeras je Stranka za Bosnu i Hercegovinu organizovala veliki iftar za simpatizere i članove stranke, ali i građane Zenice koji su svojim prisustvom uveličali ovu ramazansku večer.

Ovo je bila prilika da zajednički, u opuštenoj atmosferi u duhu ramazana, svi međusobno saslušamo jedni druge, jer ramazan kao takav nosi poruku brige o drugima i pomaganju drugima.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim prisustvom uveličali iftarsko druženje uz najiskrenije želje da ostatak ramazana isposte lako i da ih, kao i njihove najbliže, prati dobro zdravstveno stanje i blagostanje.

Ramazan, osim što je vrijeme duhovnog usavršavanja, također predstavlja priliku za zajedničko okupljanje, solidarnost i razmjenu ljubavi i pažnje među ljudima.

Ovo je bio naš doprinos jačanju društvenih veza i promicanju međusobnog razumijevanja i poštovanja, što su ključne vrijednosti za izgradnju harmoničnog društva.

Povjereništvo stranke za BIH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno