Zenica

Saopćenje: Sanirana i asfaltirana dionica puta od Jevrejskog groblja do spoja sa regionalnom cestom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska uprava Zenica nastavlja sa održavanjem putne infrastrukture na području cijelog grada, a među brojnim saniranim ulicama je i Zvečajska.

Naime, uspješno su izvedeni završni radovi na sanaciji i asfaltiranju dijela ulice Zvečajska, tačnije dionica od Jevrejskog groblja do spoja sa regionalnom cestom kod “Robota”.

Dužina asfaltirane dionice je 555 metara, a vrijednost radova iznosi 97.540,56 KM sa PDV-om, koja će zasigurno unaprijediti uslove života za sve građane koji koriste ovu dionicu puta.

Podsjetimo, ranije je Gradska uprava Zenica sanirala i asfaltirala pristupni put i plato ispred Javne ustanove “Dom porodica”, sanirano je i asfaltirano 270 metara ulice Crkvice tačnije dionica od isključka na magistralnu cestu (kružni tok Radakovo) do PU Crkvice, asfaltirana su dva betonska kraka puta u Mjesnoj zajednici Gornja Zenica, te su izvedeni radovi na asfaltiranju platoa i vezne saobraćajnice kod Lamela u naselju Crkvice.

U narednom periodu, također, će biti nastavljene aktivnosti na unapređenju uslova života u svakoj mjesnoj zajednici na području grada.

Gradska uprava Zenica

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno