Politika

Saopćenje: Predsjedništvo NB-a u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjedništvo Nezavisnog bloka održalo je danas sjednicu u Zenici. Rezimirane su aktivnosti i pozdravljena je novooformljena koalicija Država! i usmjerenje ka okrupnjavanju političkih snaga na centru. Članstvo je pozitivno reagiralo i dobilo novi zamah za pripreme za izbore 2022. godine, saopšteno je.

“Koalicija Država! je pun pogodak, to vidimo u svakodnevnoj komunikaciji kako sa našim članstvom tako i sa građanima. Upravo naša opredijeljenost da bez kalkulacija zajedno uđemo u izbore, dakle sa zajedničkim listama, da imamo zajedničkog kandidata za Predsjedništvo BiH, daje zamah progresivnim snagama u zemlji. Mi smo posvećeni širenju naše koalicije, na bazi usvojenih vrijednosti, ciljeva i politika. Država! ima budućnost”, kazao je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka.

Nakon sjednice Predsjedništva stranke, u Zenici je održan i svečani prijem povodom nadolazećih praznika.

Press služba  NB



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno