Zenica

Saopćenje: Poliklinike “PRIMA” i vrijedna donacija za KPZ ZT Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Direktor Isak održao sastanak sa vlasnicima Poliklinike “PRIMA”: Vrijedna donacija za KPZ ZT Zenica

Direktor Kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa u Zenici Rusmir Isak sa saradnicima održao je danas sastanak sa Ljiljom i Taksimom Šestićem, vlasnicima Poliklinike “PRIMA” koja nakon 22 godine prestaje s radom.

Naime, Poliklinika “PRIMA” od 2002. godine pod zakupom je u poslovnom prostoru KPZ ZT Zenica, a prema riječima Ljilje i Taksima Šestić, odlučili su da u znak zahvalnosti za dugogodišnju korektnu saradnju poklone inventar i medicinsku opremu Zavodu koji ima opravdane potrebe za to.

-Završili smo s našom djelatnošću, odlazimo u zasluženu penziju. S obzirom na to da smo imali korektnu saradnju, odlučili smo vam staviti na raspolaganje svu iskoristivu medicinsku opremu i inventar poliklinike. Na raspolaganju su vam radni stolovi, medicinski kreveti, namjenski namještaj, laboratorijski materijal, kreveti za pregled, stalci za lijekove i infuzije, lijekovi, računari… – kazala je Šestić.

Direktor Isak zahvalio se vlasnicima Poliklinike “PRIMA” na korektnoj saradnji, ali i što su godinama pružali vrhunsku pedijatrijsku uslugu najmlađim građanima Zenice.

-Zahvaljujemo vam se što i ovim gestom poklanjanja medicinske i druge opreme dokazujete da ste bili i ostali, ali i da tako odlazite u zasluženu penziju, društveno odgovorna poliklinika. Želim vjerovati da će nakon vas u prostoru koji je vlasništvo KPZ ZT Zenica doći do otvaranja nove, moderne, poliklinike koja će biti na raspolaganju građanima. Svakako, još jednom vam se zahvaljujemo na vrijednoj donaciji medicinske i nemedicinske opreme koja će zasigurno biti od koristi za Zavod – rekao je direktor Isak.

Nakon sastanka, direktor Isak sa saradnicima upriličio je obilazak prostora i donacije koja će biti uručena KPZ ZT Zenica.

SAOPĆENJE ZA JAVNOSTStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno