Politika

Saopćenje: Pivić – Hvala svima koji su pomogli u obilježavanju 32 godine SDA Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani prijatelji, imam potrebu još jedanput da se zahvalim svima koji su sinoć bili dio jednog istinskog spektakla na dočeku našeg predsjednika Bakira Izetbegovića.

Niti jedan događaj koji je organiziran u BNP Zenica nije privukao takvu pažnju kao što je sinoćnja tribina našeg predsjednika. Posebno bih se zahvalio stotinama naših članova i simpatizera koji nisu imali mjesta u sali BNP-a i koji su izlaganje predsjednika Bakira Izetbegovića pratili putem videozida u holu BNP-a. Ukupno oko 1000 posjetilaca u sali i holu BNP-a pokazuje jednu istinsku podršku SDA i našem predsjedniku Bakiru Izetbegoviću.

Siguran sam da će građani na predstojećim parlamentarnim izborima, koji će odrediti budućnost naše domovine, prepoznati odlučnost i odgovornost SDA i da ćemo svima pokazati da smo istinska snaga naroda. U inat dušmanima i za sigurnu budućnost BiH.

U toj važnoj političkoj bitci predvodi nas čovjek koji je sinoć bio s nama. Naš lider, predsjednik Bakir Izetbegović je siguran, pouzdan i najbolji izbor u ovim teškim vremenima i neizvjesnim okolnostima.

Predsjednik OO SDA Zenica Nezir Pivić

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno