Zenica

Saopćenje Kompanije: ArcelorMittal Zenica ne traži povećanje cijene grijanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ime ArcelorMittal Zenica, medijima je poslan zvaničan stav u vezi sa sastankom koji je održan danas sa predstavnicima JP Grijanje i Grada Zenice:

ArcelorMittal Zenica ne traži povećanje cijene grijanja

Slijedom sastanka koji je održan danas sa predstavnicima JP Grijanje i Grada Zenice, na kome se razgovaralo o detaljima ugovora za sezonu grijanja 2021./2022., želimo istaknuti slijedeće:

kompanija ArcelorMitta Zenica ne traži nikakvo povećanje cijene grijanja. Zadržavanje istog nivoa cijene će se postići na način da će Kompanija cijenu toplinske energije prema JP Grijanje umanjiti za vrijednost potrošene električne energije koju će Elektroprivreda fakturisati kompaniji JP Grijanje. ArcelorMittal Zenica čini sve što je moguće kako bi se ovaj proces završio i sezona grijanja počela na vrijeme, ali samo nakon što se ispune sve zakonske obaveze.

AMZ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno