Politika

SAOPĆENJE: Kasumović razgovarao s predsjednicom Udruženja „Žene Jalije“ o projektu Centar za zdravo starenje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović primio je predsjednicu Udruženja „Žene Jalije“ Hadžiru Dračo i predsjednicu Skupštine Udruženja Lutviju Radončić s kojim je razgovarao o aktivnostima ovog udruženja, kao i planovima u budućem radu.

Predsjednica Udruženja „Žene Jalije“ Hadžira Dračo je informisala gradonačelnika Kasumovića da je povod susreta razgovor o projektu Centar za zdravo starenje, o kojem se razgovaralo i ranije, a za čiju realizaciju su prije svega neophodne adekvatne prostorije.

„Izuzetno bi nam značilo da realizujemo projekat Centar za zdravo starenje, a za što nam je potreban adekvatan prostor i pomoć Gradske uprave“, kazala je Dračo, predsjednica Udruženja „Žene Jalije“.

Gradonačelnik Fuad Kasumović je izrazio spremnost Gradske uprave Zenica da podrži realizaciju projekta Centar za zdravo starenje te najavio da će u skorije vrijeme i posjetiti ovo udruženje.

„Razmotrit ćemo sve mogućnosti koje su nam na raspolaganju, a kako bismo vam osigurali zadovoljavajući prostor za vaš rad i za realizaciju projekta Centar za zdravo starenje“, rekao je gradonačelnik Kasumović.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno