Politika

Saopćenje: Gradonačelnik Kasumović posjetio radove na betoniranju dva kilometra puta u Orahovici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović posjetio je jučer Orahovicu gdje se izvode radovi na betoniranju puta u mjestu Vesela Bukva – Korita u dužini od dva kilometra.

Kako je prilikom posjete poručio gradonačelnik, Orahovica je veliko naselje s ogromnim kapacitetom za turizam.

“Gradska uprava opredijelila se da novac utroši upravo u betoniranje puta koji će, nadam se, pomoći u boljoj putnoj komunikaciji ne samo mještanima nego i budućim potencijalnim turistima koji će doći da upoznaju prirodne ljepote ovog kraja”, kazao je gradonačelnik Kasumović.

Posebno su fascinantni prizor brojnih mještana, svih generacija, koji su se uključili u akciju kako bi se čim prije završilo pa im tako ne smetaju ni visoke temperature.

“Sretan sam. Nismo očekivali da ćemo ovo doživjeti, ali jesmo i drago nam je zbog toga. Ovo će pomoći našim mještanima, ali i svima koji dođu da upoznaju ljepote ovog kraja a ovdje toga zaista ima. Drago nam je što ova Gradska uprava prepoznaje to i što izdvojila novčana sredstva kako bismo betonirali put koji će biti dug dva kilometra a širok tri metra”, kazao je Omer Patković, jedan od mještana naselja Orahovica.

Na kraju posjete, gradonačelniku Kasumoviću zahvalnicu je uručio Hadis Aščerić, predsjednik MZ Orahovica, koji je poručio da su ispoštovani za sve što su u proteklom periodu dogovorili sa gradonačelnikom na čemu su mu neizmjerno zahvalni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno