Rekreacija

Sanel Selman najbolji u Bugojnu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U organizaciji Kluba sportova na vodi „Vrbas“, a pod pokroviteljstvom Općine Bugojno, u tome gradu su održani 10. visinski skokovi s Vrbaskog mosta. U ovoj tradicionalnoj manifestaciji učestvovalo je devet skakača iz Bugojna, Zenice i Banja Luke koji su, u odnosu na prethodne godine, izveli po tri skoka. Peteročlani žiri, kojim je predsjedavao Nijaz Jusufspahić, predsjednik Kluba sportova na vodi „Vrbas“, za najuspješnijeg skakača proglasio je Sanela Selmana iz Zenice.

On je osvojio ukupno 100 bodova, odnosno po pet desetki u drugoj i trećoj seriji, te zasluženo slavio pobjedu. Drugo mjesto osvojio je njegov sugrađanin Mustafa Šarić, dok je trećeplasirani bio Amar Ćatić iz Banja Luke. Osim pehara, medalja i novčanih nagrada za trojicu prvoplasiranih skakača, organizator je uručio pehare najmlađem i najstarijem skakaču, Senadu Mekiću i Saldinu Ivkoviću. Također, poseban pehar uručen je Mustafi Šariću, koji je bio učesnik svih dosadašnjih skokova s Vrbaskog mosta u Bugojnu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno