Zabava

Samo u Telemachu: od 1.9. Cinestar Premiere 1 HD i 2 HD

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Filmski kanali CineStar TV Premiere 1 i 2 u HD rezoluciji stižu u Bosnu i Hercegovinu i bit će dostupni Telemach korisnicima od 01. septembra. Sa više od 100 televizijskih filmskih premijera i kino hitova godišnje CineStar TV Premiere kanali predstavljaju pravi izbor za sve filmofile.

CineStar TV Premiere 1 i 2 su filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja – najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije.

14124418_1200460370006003_3425910131740066327_oNeki od premijernih hitova koji će se emitovati tokom jeseni su Sicario, nominovan za prestižnog Oscara, posljednji nastavak The Hunger Games, Heist, akcioni triler sa legendarnim Robertom De Nirom, kao i komedija Burnt sa Bradley Cooperom u ulozi strastvenog šefa kuhinje. Gledajte i naučno-fantastični triler Self/less sa Rayanom Reynoldsom i Benom Kingsleyem u glavnim ulogama. Upustite se u svijet londonskih gangstera uz Hardijev film Legend.

Osim navedenih prikazivat će se i veliki hitovi kao što je Oscarom nagrađena drama The Imitation Game, još uzbudljiviji treći nastavak Taken s odvažnim Liamom Neesonom, zatim neponovljiva akcija The Expendables 3 sa Sylvesterom Stalloneom i Jasonom Stathamom.

Ne smijemo izostaviti ni vrhunsku ratnu dramu Fury sa Brad Pittom, potom zanimljivu dramu po istinitoj priči Kidnapping Mr. Heineken sa genijalnim Anthony Hopkinsom, biografsku dramu Rush o nezaboravnom rivalstvu Nikija Laude i Jamesa Hanta, napeti akcioni triler John Wick sa Keanom Reevesom u opasnoj glavnoj ulozi, kao i neizostavnog dobitnika Oscara film Zero Dark Thirty, te brojne druge svjetski popularne filmske naslove.

Kanali Cinestar TV Premiere 1 HD i Cinestar TV Premiere 2 HD će biti uključeni u  Duo i Trio Grande pakete Telemach-a i to Trio Grande Extra i Premium pakete, Duo Grande Family i Extra pakete.

Pripremili smo i posebnu pogodnost za sve nove korisnike Trio Grande Family, Duo Net Grande i Duo Tel Grande paketa, kao i postojeće korisnike ovih paketa koji obnove ugovor, u vidu promotivnog gledanja kanala Cinestar TV Premiere 1 i 2 čak 24 mjeseca.

Pored ove pogodnosti, svi korisnici D3 Start paketa, prvih mjesec dana imat će priliku uživati u Cinestar Premierama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno