Nogomet

Samo dvije osobe se prijavile na konkurs za Generalnog direktora NK Čelik Zenica

Samo dvije osobe se prijavile na konkurs za Generalnog direktora NK Čelik Zenica
Samo dvije osobe se prijavile na konkurs za Generalnog direktora NK Čelik Zenica
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Samo dvije osobe se prijavile na konkurs za Generalnog direktora NK Čelik Zenica – Jučer je zvanično i završen konkurs za izbor i imenovanje Generalnog direktora NK Čelik Zenica. Upravni odbor kluba će u narednim danima na osnovu prijava kandidata za ovu poziciju donijeti odluku o imenovanju novog generalnog direktra kluba s Bilinog Polja.

Zanimljivost je da će imenovanjem novog Generalnog direktora, Upravni odbor paralelno donijeti odluku i o imenovanje sportskog direktora Čelika.

Kako saznaje Sportzdk.ba za konkurs za Generalnog direktora kluba prijavile su se samo dvije osobe. Ovaj podatak dovoljno govori o ambijentu u klubu, te da niko ne želi da obavlja tako složenu funkciju u nesloženom klubu s velikim dugovima i blokiranim računima.

Sve u svemu u narednom periodu očekuje se novo lice na mjestu Generalnog direktora, koje je u posljednje dvije godine obavljao Adnan Nuhagić, za koga niko u i oko kluba nema riječi hvale. Dosta vremena će proći dok Čelik ne bude imao sposobnog i obrazovanog direktora kluba, kao što je bio Alija Porča, sadašnji direktor i upravnik Trening c entra N/FSBiH.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno