Rekreacija

Samir Šibonjić izabran za predsjednika “Master Bosna”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Centra za kulturu Zavidovići održana Izvještajno izborna Skupština Udruženja Klub za sport i rekreaciju “Master Bosna”.

Uz prisustvo velikog broja delegata/članova kluba, za predsjednika je jednoglasno izabran Samir Šibonjić, kao i novi Upravni odbor kluba.

Predsjednik je podnio izvještaj o radu i izvještaj o finansijskom poslovanju za prethodnu godinu kao i planove za 2024. godinu.

Klub za sport i rekreaciju Master Bosna predstavlja već duži niz godina na velikom broju međunarodnih turnira širom svijeta našu domovinu Bosnu i Hercegovinu.

Godine 2023. na Svjetskom kupu mira za veterane u fudbalu koji je održan u Antaliji osvojili su visko treće mjesto.

Master Bosna je organizovala utakmicu sa selekcijom veterana Republike Turske na Bilinom polju u Zenici povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine na kojem je se okupio i veliki broj bivših reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

Važno je napomenuti da je Master Bosna dobila organizaciju Svjetskog kupa mira 2024 za veterane u fudbalu koji će se održati u Ajdinovićima od 19 do 23. juna 2024. na kojem će se okupiti veterani iz nekoliko zemalja.

Usvojen je i Pravilnik o radu kluba kao temeljni dokument za budući rad.

Svojim prisustvom današnji događaj su uveličali ministar za boračka pitanja u Vladi ZDK Adnan Sirovica, kao i predstavnici veterana NK Natron Maglaj i NK Krivaja Zavidovići.

Na kraju su svi članovi dobili članske karte i tako zvanično pristupili Registru aktivnih članova Udruženja.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno