Nogomet

Salčinović i Adilović potpisali ugovore sa NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fenan Salčinović i Tarik Adilović potpisali ugovore sa NK Čelik – Danas su potpisali ugovore sa NK Čelik dvojica nogometaša, Zeničana, iskusni Fenan Salčinović i mladi Tarik Adilović. Naime, Salčinović je produžio vjernost matičnom klubu na godinu dana, a Tarik Adilović je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor na tri godine i prošao je cve selekcije zeničkog Premijerligaša.

Salčinović je rođen 1987.godine  i u karijeri je nastupao u Čeliku (2004.-2009.), Lech Poznan (Poljska 2009.-2010.), Sandefjord (Norveška –posudba iz Lecha 2010.), Zrinjski (Mostar), te ponovo Čelik u zadnjoj sezoni Premijer lige BiH. Nastupao je 2008. godine i u reprezentaciji U21 BiH.

Novi šef stručnog štaba Čelika, Kemal Alispahić i navijači očekuju puno od Salčinovića u novoj sezoni Premijer lige, koja počinje u narednu subotu, 23.jula 2016.godine, utakmicom Čelik – Metalleghe u 17 sati.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno