Ljudi

Sajjra se emotivnom porukom oprostila od policajaca Marija i Vehida, koji su spasili njen život

Život nije putovanje po savršenom krugu niti ravnom putu i ma šta poduzeli ma kakav mu oblik dali malo je toga što možemo predvidjeti i razumjeti. Čudnim putevima život ljude spaja, jer zna da u nekom periodu iz mnogo razloga potrebni smo jedno drugima.

Tako su se Vehide i naši putevi ukrstili u momentu kada su sekunde odlučivale. U tim sekundama se moj život mogao preokrenuti i ja danas ne bih bila gdje jesam. Nisi očekivao nikakvu korist, samo velikodušno djelo, a ta dobra djela će te dovesti do velikih nagrada.

Stisne me grlo kada se vrate sjećanja jer najteže se sjećati kada si okovan tugom. Suze nas olakšaju, jer one ne pripadaju ni muškarcu ni ženi, one pripadaju onima koji imaju dušu i nije me sram zaplakati.

Moji čuvari Vehid Đulan i Mario Bilić vise nisu sa mnom. Prerano su me napustili. Ja ću se moliti za njih i čuvati ih duboko u svome srcu, jer ko može reći da nije sa nama onaj čovjek čije nam rijeći zvone u ušima, čija djela ostavljaju traga u nama.

Inna Lillahi we inna ilejhi Radzi’un.

Porodici Đulan iskreno saučešće i sabur, a Vehida da Allah nagradi džennetom.

Porodici Bilić još jednom iskreno saučešće, Mariju pokoj duši neka mu je lahka zemlja.

Sajjra Poljo 😢

Napomena: Sajjra Poljo je djevojčica, čiji život su spasili policajci Vehid i Mario, nakon saobraćajne nesreće ispred porodične kuće, u kojoj je teško stradala. Ljekari su ocijenili da je njihova odluka da ne čekaju vozilo hitne pomoći, nego djevojčicu prebace u bolnicu, Sajjri spasila život.

Mario je iznenada preminuo 11. maja prošle godine, a Vehid jučer.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem