Zabava

Sajam volonterizma i Festival izviđačke pjesme

Sa prošlogodišnjeg Festivala
Sa prošlogodišnjeg Festivala
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sajam volonterizma i Festival izviđačke pjesme – NTERETNIČKI SAJAM VOLONTERIZMA i 3. FESTIVAL IZVIĐAČKE PJESME  Dobro došli u Zenicu na praznik čiste strane mladosti u subotu 12. Decembra

Savez izviđača grada Zenica organizuje u okviru projekta „Glasnici Budućnosti“ Interetnički sajam volonterizma na kojem će se predstaviti projekti i izviđači iz više od 12 gradova i mjesta BiH i regiona, te treći po redu Festival izviđačke pjesme. Građani će imati priliku da se na štandovima upoznaju sa rezultatima izviđačkih aktivnosti u različitim lokalnim zajednicama, te našim i vašim aktivnostima namijenjenim unapređenju interetničke saradnje i osnaživanju mladih.

3. Festival izviđačke pjesme nam donosi 11 kompozicija u takmičarskom dijelu, te 4 kompozicije u revijalnom djelu koje će na pozornici Bosanskog Narodnog Pozorišta Zenica izvesti više od 30 izvođača iz: Sarajeva, Visokog, Nemile, Bajine Bašte i Zenice.

Želja nam je da svoja znanja i iskustva stečena kroz prethodne uspješne aktivnosti SIGZ-a i OI „Dr. Mladen Stojanović“ Prijedor otvorimo svim izviđačkim sredinama kako bi predstavile svoj rad i entuzijazam na najbolji mogući način. Projekat “Glasnici budućnosti” je podržan od strane Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini.

Do sada nam je potvrđen dolazak više od 200 učesnika, gostiju gostiju i izviđačkih prijatelja iz : Sarajeva, Banja Luke, Mostara, Prijedora, Visokog, Ilidže, Broda, Nemile, Tešnja, Bajine Bašte i Prijepolja.

Festival plakat izviđači
AGENDA
INTERETNIČKOG SAJMA VOLONTERIZMA i 3. FESTIVALA IZVIĐAČKE PJESME, ZENICA 2015
10:00 – 11:00
Dolazak učesnika i gostiju u Zenicu ( TC Džananović)

11:00 – 13:00
Svečano otvorenje Interetničkog sajma volonterizma i prezentacija izviđačkih aktivnosti i projekata gostima, predstavnicima medija, predstavnicima Ambasade SAD-a, nadležnih ministarstava i institucija

13:00 – 14:00
Kad se male ruke slože ( Sat volonterizma)

14:00 do 16:00
Ručak za učesnike Sajma

16:00 do 17:30
Promocija brošure „ Kako govoriti o izviđaštvu ?„
Multiplex Ekran Zenica, kino dvorana 3

18:00 do 19:30
3. FESTIVAL IZVIĐAČKE PJESME
BNP ZenicaStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno