Biznis

Sajam informacionih i komunikacijskih tehnologija i medija u BiH – Zenica 11. maj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sajam informacionih i komunikacijskih tehnologija i medija u BiH – Zenica 11. maj – Zenička razvojna Agencija  ZEDA u koorganizaciji sa partnerima Evropske poduzetničke mreže – EEN  organizuje međunarodne B2B poslovne susrete  – INTERNATIONAL B2B MATCHMAKING EVENT , koji će se održati 11. maja 2018. godine u Areni  “Husejin Smajlović” u Zenici u okviru prvog Sajma informacionih i komunikacionih tehnologija i medija u Bosni i Hercegovini.

TEME SAJMA:

– Informacione i komunikacione tehnologije

– Mediji

VIŠE O SAJMU

Prvi Sajam informacionih i komunikacionih tehnologija i medija u Bosni i Hercegovini održat će se od 11. do 13. maja 2018. godine u Areni “Husejin Smajlović” pod visokim pokroviteljstvom Vijeća ministara i Ministarstva prometa i komunikacija Bosne i Hercegovine i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Sajam čine četiri kategorije:

  1. Izložbeni dio
  2. Prateći događaji
  3. Prodajni i kolekcionarski dio
  4. Kutak za igrice

 

Izložbeni dio: Prezentacija domaćih i stranih kompanija iz informacionih i komunikacionih tehnologija i medija. U holu Arene “Husejin Smajlović” u Zenici zainteresovane kompanije će imati priliku predstaviti najnovije vijesti iz softverske industrije, napredna hardverska rješenja, kao i određeni broj savremenih tehnoloških dostignuća u oblasti informacionih i komunikacijskih tehnologija. Internet, kao novi medij, stvara tip potrošnje savremenog folklora u kojem korisnik odabere temu prema sopstvenom interesu. To je dvosmjerni, interaktivni medij i kao takav je veoma interesantan za promociju, prezentaciju mogućnosti i savremena tehnološka rješenja.

 

Prateći događaji: Međunarodni B2B Matching događaj, marketinške prezentacije, predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija kao i medija, panel diskusija, seminar, konferencija, promocije, edukacije.

Glavne teme su:

– outsourcing i freelancing

– sigurnost i zaštita  IT infrastrukture

– mladi i uspješni u oblasti informacionih tehnologija i medija

– računarski dizajn u sektoru građevinarstva

– pravno regulisanje nepoželjne komunikacije na Internetu

– digitalizacija medija

– razvoj dječije inteligencije kroz igru i zabavu

Prodajni i kolekcionarski dio: prodajna izložba/razmjena starih računara, dijelova računara i tehnologije.

Kutak za igrice namijenjen ljubiteljima igrica – 12. i 13. maj 2018.

 

ZAŠTO UČESTVOVATI?

B2B susreti pružaju dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodne partnere na Sajmu. Učesnicima je ponuđeno da biraju svoje potencijalne partnere u skladu sa svojim potrebama, a zatim se formira lista sastanaka koji će se održati na određenom mjestu i u određeno vrijeme. Svaki učesnik ima svoju listu sastanaka, najmanje dan prije događaja.

Učešće na B2B susretima „INTERNATIONAL B2B MATCHMAKING EVENT“ , Zenica 11. maj 2018. je besplatno.

Ulazak na sajam je također besplatan samo ako je učesnik registrovan na online b2b platformi http://zenicaitfair.talkb2b.net/

Jezici događaja: engleski – bosanski/hrvatski/srpski.

 

ROKOVI

  1. maj 2018: Online registracija
  2. maj 2018: Odaberite interesantne profile i zakažite Vaše B2B sastanke
  3. maj 2018: Međunarodni B2B poslovni susreti u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici.

Sve informacije o B2B susretima, uključujući registraciju, on-line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici: http://zenicaitfair.talkb2b.net/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno