Ostali sportovi

Šahovski klub Napredak Zenica sudjelovao na Kupu ŠS HB za seniore i pojedinačnom prvenstvu ŠS HB u Neumu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šahovski klub “Napredak” Zenica je od 29. aprila do 1. maja 2022. godine sudjelovao na Kupu ŠS HB u šahu za seniore i Pojedinačnom kadetskom i juniorskom prvenstvu ŠS HB koji se održavao u Neumu u hotelu Zenit.

Na pojedinačnom kadetskom prvenstvu sudjelovanje je uzelo pet kadeta ispred šahovskog kluba, te su ostvareni izuzetni rezultati, koji se ogledaju u jednom osvojenom prvom mjestu, dva osvojena druga mjesta i jednim osvojenim trećim mjestom, što je pokazatelj da uprava kluba unazad nekoliko godina čini odlične “poteze” kada je u pitanju šahovska škola. Četiri natjecatelja su ostvarili plasman na državno prvenstvo koje se igra također u Neumu u razdoblju od 12. do 15. maja 2022. godine.

Iskrene čestitke našim kadetima na ostvarenimk rezultatima uz želju da nastave sa uspješnim rezultatima  i na državnom prvenstvu BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno