Info

Ruksaci i školski pribor za 500 dječaka i djevojčica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ruksaci i školski pribor za 500 dječaka i djevojčica – Svjesni poteškoća koje najranjivije porodice imaju prilikom kupovine neophodne opreme i školskog pribora za djecu, World Vision BiH i najveći trgovački lanac u BiH Bingo djeci iz najranjivijih porodica daruju ruksake i školski pribor. Na pragu nove školske godine smo se ujedinili u namjeri da djeci koja dolaze iz ranjivih porodica uljepšamo polazak u školu, a njihovim porodicama umanjimo brigu oko opremanja djece za školu. World Vision BiH je u područjima u kojima radi 500 dječaka i djevojčica obradovao ruksacima i priborom za školu, od kojih je kupovinu opreme za jedan razred finansirao Bingo!

„World Vision BiH je u stalnom kontaktu sa ranjivim porodicama iz 30 općina širom BiH i kontinuirano radi na osnaživanju ranjivih porodica, u čemu nam iznimno pomaže podrška društveno-odgovornih kompanija kao što je Bingo“, izjavila je Larisa Klepac, direktorica organizacije World Vision u BiH.

Ova aktivnost je nastavak saradnje najvećeg trgovačkog lanca u BiH Binga i nevladine organizacije World Visiona BiH koja je do sada rezultirala pružanjem pomoći za 1500 djece širom BiH.

„Empatija koju prepoznajemo u radu World Visiona nas iz godine u godinu oduševljava i jedan je od razloga zašto podržavamo kampanje namijenjene ranjivoj djeci. Svjesni smo njihovih potreba i nastojimo biti tu za njih“, izavila je Tatjana Paunoski, voditeljica Službe marketinga najvećeg trgovačkog lanca u BiH – Bingo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno