Rukomet

Rukometni Zmajevi: Osiguran TV prijenos utakmica BiH protiv Estonije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je na Ilidži je počela pripreme za dva duela kvalifikacija za Evropskog prvenstvo 2022. godine protiv Estonije. Kako naglašava Bilal Šuman, selektor Zmajeva, riječ je o vjerovatno ključnim utakmicama Grupe 2 u borbi za plasman na EP. Nakon što obave nekoliko treninga najbolji bh. rukometaši put Estonije trebali bi krenuti 3. januara. Prvi duel sa Estoncima na rasporedu je 6. januara u Polvi, a drugi četiri dana kasnije u Bugojnu.

Dobra vijest za sve koji žele pratiti mečeve reprezentacije BiH jeste da je osiguran direktan TV prijenos obje utakmice, piše SCsport. Za gledaoce u našoj zemlji prijenos će realizovati BHT1, dok će Arena Sport emitovati za ostatak regiona. Poslije nekompletna dva kola u Grupi 2 lider je Njemačka sa četiri boda, a slijedi je Austrija sa dva i utakmicom manje. BiH i Estonija su bez bodova, s tim što bh. tim ima duel manje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno