Ljudi Rukomet

Rukometni savez BiH posvetio objavu Panetu Škrbiću: Hvala za sve što ste učinili za sport i rukomet

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rukometni savez BiH posvetio objavu Panetu Škrbiću: Hvala za sve što ste učinili za sport i rukomet- U Zenici je nakon teške bolesti jučer preminuo legendarni Pane Škrbić.

Krajem 70-ih godina dolazi u Zenicu gdje je i umro. Što se sporta tiče, bio je direktor NK Čelik i predsjednik RK Čelik, te je radio kao dugogodišnji sportski radnik.

Objavu mu je posvetio i Rukometni savez Bosne i Hercegovine:

Zauvijek nas je napustio Pane Škrbić. U svijetu sporta i menadžmenta itekako poznato ime i sigurno je da će Pane da živi kroz sve ono što je učinio kako za lokalne zajednice i svoju Zenicu, tako i za cijelu BiH. Škrbić je bio istaknuti borac za sport, te ostavio neizbrisiv trag za svijet rukometa. Dobitnik je brojnih priznanja među kojima je i “Ambasador znanja” koju je primilo ukupno 15 osoba iz Evrope, Azije i SAD-a.

Mi ga sigurno nećemo zaboraviti. Pane, počivajte u miru i hvala za sve što ste učinili za sport i rukomet.”Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno