Biznis

Rukometna reprezentacija BiH posjetila Klas

Rukometaši posjetili Klas
Rukometaši posjetili Klas
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Igrači Rukometne reprezentacije BiH, sa selektorom i upravom Rukometnog saveza BiH, posjetili su danas prehrambenu industriju Klas d.d. Sarajevo. Delegaciju je primio direktor Klasa Rusmir Hrvić sa saradnicima. Gosti su obišli proizvodne pogone Klasa, nakon čega je upriličeno prigodno druženje. U opuštenoj atmosferi igrači su domaćinima pričali o utakmici protiv Slovačke odigrane prije nekoliko dana u Tuzli, te željama i očekivanjima u predstojećoj utakmici u Kaunasu, protiv reprezentacije Litvanije.

“Klas je od prošle godine uz Rukometnu reprezentaciju BiH. I zaista nam je čast da je jedna ovako velika privatna domaća kompanija naš službeni sponzor. Ovom posjetom smo se željeli lično zahvaliti Klasu i AS Grupaciji što podržavaju razvoj bh. rukometa i odlazak rukometne reprezentacije na europska i svjetska takmičenja. Drago nam je da smo vidjeli i određene segmente iz proizvodnje Klasa, kojeg zaista doživljavamo kao giganta u prehrambenoj industriji BiH”, rekao je Enid Tahirović, predsjednik Rukometnog saveza BiH.

Riječi zahvale sponzoru uputili su i Smajo Karačić, generalni sekretar Rukometnog saveza BiH i Dragan Marković, selektor rukometne reprezentacije BiH, iskazavši optimizam u ishod kvalifikacija za odlazak na Svjetsko rukometno prvenstvo u Francusku.

“Rukomet je među najuspješnijim i najtrofejnijim sportovima u Bosni i Hercegovini s izvanrednim rezultatima. Ponosni smo što smo sa Rukometnom reprezentacijom bili dio Svjetskog prvenstva koje je održano početkom ove godine u Kataru, a već sada možemo najaviti da ćemo produžiti sponzorski ugovor i za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2017. Rukometna reprezentacija BiH to zaslužuje. Vi ste ponos naše nacije, i ja to zaista mislim i osjećam”, rekao je Rusmir Hrvić, direktor Klasa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno