Rukomet

Rukometaši Čelika u derbiju kola dočekuju Krajinu iz Cazina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rukometaši Čelika u derbiju kola dočekuju Krajinu iz Cazina – Šestu prvenstvenu pobjedu u Federalnoj ligi ostvarili su rukometaši Čelika, u prošlom kolu na gostovanju protiv Bosne TS sa 33:26.

U borbi za treće mjesto i vrh tabele, u narednom kolu očekuje ih derbi sa Krajinom na domaćem parketu.

Odličnu atmosferu u timu donekle je poremetila povreda jednog od najboljih igrača, Edvina Begovića, koji će pauzirati naredne dvije sedmice. I pored toga, trener Seldin Rizvanović, uvjeren je da njegov tim posjeduje kvalitet i da će se revanširati Cazinjanima za poraz u prvom dijelu lige.

Predsjednik Kluba, Pane Škrbić, izjavio je na današnjoj press konferenciji da su ambicije u ovogodišnjoj sezoni odigrati što bolje i stvarati jak tim, koji će se naredne godine boriti za premijer ligu. Najavio je skoro potpisivanje ugovora sa mladim rukometašima, što će biti još jedan korak ka stvaranju kvalitetnog tima i jakog kluba.

Muamer Kaljić, Adnan Sumbuljević i Kenan Biogradlija, jedinstveni su u ocjeni da uz pomoć domaće publike mogu pobijediti Krajinu.

Utakmica 14. kola Čelik-Krajina igra se 17. marta u dvorani Bilmišće od 16,30 minuta.

RTVZE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno