Zabava

Romantična komedija “Luda za Figarom” od danas u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi prijatelji, zadovoljstvo nam je u ime distributerske kuće Una film najaviti komedijom isprepleteni mjuzikl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim LUDA ZA FIGAROM (FALLING GOR FIGARO), koji će te na repertoarima bh. kina moći pogledati već DANAS.

Falling for Figaro romantična je komedija smještena u žestoki svijet natjecanja u opernom pjevanju, a glavne uloge tumače Danielle Macdonald, Hugh Skinner i Joanna Lumley.

Millie (Macdonald) je briljantna mlada upraviteljica fondova koja napušta svoj neispunjeni posao i dugogodišnjeg dečka kako bi progonila svoj životni san da postane operna pjevačica… u škotskom gorju! Intenzivne satove vokalnog treninga započinje s poznatom, ali zastrašujućom učiteljicom pjevanja i bivšom opernom divom Meghan Geoffrey-Bishop (Lumley). Tamo upoznaje Maxa (Skinner), još jednog Meghaninog učenika koji također trenira za nadolazeće natjecanje “Singer of Renown”. Ono što započinje kao brutalno nadmetanje Millie i Maxa polako se pretvara u nešto više.

Trailer filma pogledajte ovdje:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno