Zabava

Roll the Ball – bh. igra koju je kreirao Zeničanin dostupna na Steamu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krenite na uzbudljivo putovanje sa Roll the Ball-om, zaraznom casual igrom! Zaronite u živopisne vizuale kroz tri jedinstvena bioma dok se utrkujete protiv vremena kako biste stigli do finalne linije. Odaberite između tri načina igre, uključujući i story mode!

Sa preko 60 pažljivo izrađenih nivoa za istraživanje, Roll the Ball nudi beskonačnu zabavu za igrače svih nivoa vještine. Savladavajte kontrolu lopte kako biste prevladali svaki izazov. Skupljajte novčiće, otključavajte skrivene trofeje i prilagodite svoju loptu sa preko 30 jedinstvenih skinova.

Bez kontrolnih tačaka koje vas koče, svaki zavoj i okret nudi novu priliku da testirate svoje vještine. Uživajte u dinamičnoj muzici i uronite u naraciju sa glasom dok osvajate svaki nivo. Pripremite se za krajnji izazov sa Speed Run modom, gdje će se čak i najvještiji igrači suočiti sa svojim najtežim testom do sada.

Na izradi ove igre radio je Zeničanin Belmin Kozlić, koji već godinama se bavi izradom i aktivnostima na ovakvim projektima. Ovo je njegova prva samostalno izrađena igrica, a koju od večeras možete igrati!

Tri različita načina igranja:

  • Time Rush način igre gura igrače u vrtlog uzbuđenja dok prolaze kroz svaki nivo protiv nemilosrdnog otkucavanja sata. Dok igrači prolaze kroz nivoe, mogu naići na Timura, koji suptilno otkriva dijelove pozadinske priče igre, obogaćujući putovanje slojevima dubine i intrige.Ali nije sve samo u brzini – igrači također moraju držati oči otvorene za vrijedne novčiće rasute po nivoima. Ovi novčići otvaraju vrata riznici opcija prilagođavanja, omogućavajući igračima da ukrase svoju loptu. I s obzirom na to da broj prikupljenih novčića direktno utiče na željenu ocjenu zvijezda koja se dodjeljuje na kraju svakog nivoa, svaki novčić postaje stepenica prema slavi.Ali avantura tu ne završava. U svom traganju za vještinom, igrači će otkriti skrivene trofeje sakrivene u najudaljenijim dijelovima igračkog svijeta. Ovi neuhvatljivi nagradni predmeti služe kao znakovi časti, dodajući dodatni sloj izazova i nagrade već uzbudljivoj igri.
  • U Challenge načinu igre, igrači moraju izdržati određeno vremensko razdoblje kako bi napredovali na sljedeće nivoe. Ovaj mod uvodi mogućnost skakanja i aktiviranja sporog pokreta, iako ovaj posljednji utiče na potencijalnu ocjenu zvijezda na kraju nivoa. Svaka upotreba spore akcije oduzima jednu zvijezdu od mogućeg ukupnog broja, s maksimalno tri zvijezde po nivou. Pripremite se suočiti sa nizom izazova, uključujući sukobe sa ludim lopticama, snješko bijelićima i dinamičnim platformama.
  • Speed Run je način igre gdje je vrijeme samo mjerilo vaše vještine. Nema strogo određenih vremenskih ograničenja; umjesto toga, trajanje vašeg putovanja je krajnji pokazatelj vaše vještine. Osvojiti vrhove ovog svijeta zahtijeva preciznost, upornost i spremnost da se suočite sa brojnim preprekama rasutim duž puta. Sa finalnom linijom postavljenom na zastrašujućih 1000 metara, očekujte izazovan uspon pun zamki i iskušenja.

Također, želim istaći da će igra biti lokalizovana na deset jezika, uključujući i bosanski jezik! Pored našeg jezika, tu su i engleski, francuski, njemački, španski, japanski, koreanski, ruski, kineski i turski.

Roll the Ball—gdje se uzbuđenje susreće s beskrajnim mogućnostima. Jeste li spremni za kuglanje?



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno